TERVETULOA, Jos sinulla on ALV-numero, syötä se tilillesi. Aloita maakoodista

Etsitkö John Deeren osia?

Sitten olet oikeassa paikassa Koop van der Wal verkkokaupassa! Tässä online-esitteessä on yleiskatsaus alkuperäisistä John Deere osista luokittain.

Tilaa yli 100 € ja saat ILMAISEN toimituksen!

John Deere varaosat

Etsitkö John Deere traktorin osia? Löydät ne tältä sivulta. Koop van der Walilla on laaja valikoima traktorin osia tähän merkkiin. Valikossa voit suodattaa John Deeren tyypin mukaan. Etsitkö esimerkiksi osia John Deere 7530 -malliin? Klikkaa sitten sarjaa, niin näet heti, mitä osia meillä on saatavilla.Valitse malli ja tyyppi
Valitse alaluokka
Range Lever Knob

151,39 €

Square Plate

4,12 €

Filter Kit

336,95 €

Solenoid Valve

548,49 €

Seat Belt Mounting Bracket

47,09 €

Air Cleaner

49,88 €

Ball Joint

51,73 €

Fuel Line - Pump to Filter

22,28 €

Pre Cleaner Glass Bowl

9,60 €

Fuel Filter

4,27 €

Spindle Bearing

11,67 €

Head Lamp Surround

213,03 €

Levelling Box

138,09 €

Decal

63,48 €

Fan Belt Tensioner

130,84 €

Hydraulic Pump

1 420,02 €

John Deere -traktorin ostaminen

John Deere -traktorin ostaminen? Tämän johtavan tuotemerkin traktorit ovat erinomainen valinta, sillä ne tunnetaan tehokkaina ja luotettavina. Me Koop van der Walilla tarjoamme erilaisia käytettyjä John Deere -malleja, ja tällä sivulla on saatavilla oleva valikoima. Kiinnostaako malli? Ota meihin yhteyttä.

Vihreä ja keltainen John Deere -traktori

John Deere -traktorit tunnistaa helposti niiden erottuvista vihreistä ja keltaisista väreistä. John Deere on yksi maailman johtavista maatalouskoneiden valmistajista. Yritys tunnetaan luotettavien ja korkealaatuisten maatalouskoneiden toimittajana. Yritys on tunnettu myös ympäristöystävällisestä valmistustavastaan.

Valitse malli

Etsitkö John Deere -traktoria, jossa on suuri moottoriteho? Traktoreissa on niiden koosta ja moottoritehosta riippumatta ominaisuuksia, joita maanviljelijät tarvitsevat päivittäiseen työhönsä pellolla tai maatilalla. Halusitpa sitten pienen koon, ohjattavuuden ja laajennettavuuden yhdistelmän tai pelkkää hevosvoimaa ja erinomaista tehokkuutta. John Deere -traktorit vievät sinua ja yritystäsi eteenpäin!

Tällä sivulla luetellut käytetyt John Deere -traktorit ovat hyvin huollettuja ja sopivat kaikkiin maanviljelytehtäviin. Voit suodattaa luetteloa vuoden, moottoritehon, hinnan ja mallin mukaan.

John Deeren tehokkaat traktorit

Yritys on valmistanut traktorisarjan, jota kutsutaan maailman tehokkaimmiksi traktoreiksi. Nämä traktorit alkavat 60 hevosvoiman moottoritehosta ja ylittävät huomattavasti tavanomaisen 200 hevosvoiman moottoritehorajan. Lisäksi ne on varustettu myös sellaisilla sovelluksilla kuin ilmastointi, CVT ja neliveto.

Tutustu valikoimaan ja ota meihin yhteyttä

Näetkö tällä sivulla John Deere -traktorin, joka sopii tilallesi? Ota sitten yhteyttä Koop van der Waliin ja pyydä lisätietoja. Voit täyttää yhteydenottolomakkeemme tai soittaa numeroon +31 527-261216. Traktoreihin erikoistuneena annamme mielellämme asiantuntevia neuvoja.

Online= varastossa

Ilmainen toimitus > € 100

Maailmanlaajuinen

Turvallinen maksu